Autogarage Ammerzoden

Op zoek naar een autogarage in de buurt van Ammerzoden? Dan bent u hier aan het juiste adres. G&B Autoservice te Hedel is uw autoservicespecialist. Onze technische medewerkers helpen u met het onderhouden van uw auto. Van reparaties, het uitvoeren van de periodieke Apk-keuring tot aan het wisselen van uw zomer- of winterbanden. Wij zijn niet merkgebonden; u kunt met elk merk auto bij ons terecht.

Apk-keuring Ammerzoden

Uw auto moet vanuit het RDW algemeen periodiek gekeurd worden. Wij helpen u graag met het uitvoeren van de APK-keuring vanuit onze werkplaats in Hedel, goed bereikbaar vanuit Ammerzoden. Tijdens de keuring bieden bij direct de optie aan om ook ander (kleinschalig) onderhoud mee te nemen, zoals een grote of kleine beurt. Na de keuring krijgt u van ons een rapport met de resultaten van de keuring en de eventuele aanpassingen welke nog verricht moeten worden.

Banden laten wisselen Ammerzoden

Elk jaar moeten uw zomer- of winterbanden weer verwisseld worden. Zonder geschikte apparatuur kan het veel tijd en moeite in beslag nemen. Bovendien kan er bij het onjuist verwisselen schade ontstaan aan de schroefdraad of andere onderdelen van de auto. Daarom helpen wij u graag met het verwisselen van de autobanden. Met onze professionele werkplaats te Hedel (dichtbij Ammerzoden) worden de banden van uw auto zorgeloos gewisseld.

Auto occasions Ammerzoden

Naast onze werkplaats, bieden wij ook een ruim assortiment aan occasions aan. Houd onze website in de gaten voor de laatste occasions. Of heeft u een specifieke wens in gedachten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.


Afspraak maken

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in en maak een afspraak met ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. Daarbij gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en wij gebruiken deze louter om contact met u op te nemen.